SPIOR Verwelkomt Nieuwe Adjunct-Directeur

Met ingang van 1 september 2023 verwelkomen we vol trots Melek Erdogan als onze nieuwe Adjunct-Directeur. Melek is 35 jaar, getrouwd en heeft twee kinderen. Samen met Nourdin el Ouali vormen zij ons nieuwe dynamische directieteam bij SPIOR. Melek is bestuurskundige en ze rondt binnenkort haar tweede master – management en innovatie in maatschappelijke organisaties – af. De rode draad in haar carrière is haar expertise in samenwerkings- en organisatievraagstukken, gekoppeld aan een scherp oog voor innovatie en kennis van het sociaal werk.

Nourdin El Ouali deelt zijn enthousiasme over de komst van Melek: “Met Melek aan boord ben ik ervan overtuigd dat we samen bouwen aan een sterker en kwalitatief hoogstaand SPIOR.”

We nodigen jullie allen van harte uit om contact op te nemen met Melek via m.erdogan@spior.nl voor al jullie vragen, ideeën of simpelweg om elkaar informeel te leren kennen. Laten we samen deze inspirerende reis meemaken.

 

Middels cookies kunnen wij onze diensten verbeteren. Accepteer ons cookie-beleid en help ons vooruit! Meer informatie