Publicatie brochure “Mentale balans in tijden van conflict en onrust”.

De afdeling MPO (Monitor Politieke Ontwikkeling) van de islamitische koepelorganisatie SPIOR, heeft de brochure ‘Mentale balans in tijden van onrust en conflict’ gepubliceerd. Vanuit verschillende kanten kwam de vraag naar een compacte en praktische handreiking inzake mentale weerbaarheid, in deze heftige tijd van spanning en polarisatie. De brochure, samengesteld door experts op het gebied van mentale gezondheid en geestelijke begeleiding, biedt waardevolle inzichten en praktische handvatten om de mentale gezondheid te versterken te midden van de huidige onrust. In de brochure wordt het belang benadrukt van open communicatie, structuur in het dagelijks leven, het koesteren van waardevolle relaties, het bieden & vragen van hulp, bemoediging en moskeebezoek als bron van spirituele kracht.

MPO spreekt de hoop uit dat deze brochure een steun zal zijn voor degenen die het nodig hebben. Het benadrukt de kracht van de gemeenschap om samen te komen en veerkracht te tonen in de strijd tegen de effecten van onrust en conflict op de geestelijke gezondheid. De brochure is beschikbaar voor het publiek en kan worden gedownload via de volgende link Mentale balans brochure MPO

We moedigen eenieder aan om deze waardevolle bron te verkennen en te delen.

Middels cookies kunnen wij onze diensten verbeteren. Accepteer ons cookie-beleid en help ons vooruit! Meer informatie